Hoe kan ik iets retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via heleen@medsense.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Welke producten mogen niet retour?

Producten die u via deze webwinkel koopt en op maat -volgens de door u ingevoerde specificatie- worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Aanvulling van producten die niet kunnen worden geretourneerd:

  • waardebonnen
  • Geneesmiddelen en geopende verpakkingen die vanwege hygienische redenen niet meer terug gestuurd kunnen worden
  • Artikelen met gebruiks sporen

Terug betalingen

Wanneer uw retour is ontvangen wordt u door ons terug betaald. Wanneer een ontvangen retour niet is geaccepteerd ontvangt u van ons een bericht per mail wat de reden daarvan is. We kunnen u dat weer terug sturen na betaling van de verzendkosten.

Late of missende terug betalingen

Heeft u nog geen terug betaling ontvangen controleer dan nogmaals uw bankrekening

Soms duurt het iets langer wanneer een terugbetaling zichtbaar is op de rekening

Heeft u ondanks alle controles niets ontvangen? Dan graag een berichtje naar heleen@medsense.nl met het ordernummer van uw bestelling

Aanbieding/ uitverkoop artikelen

Alleen regulier geprijste producten mogen geretourneerd. Producten die u als aanbieding heeft gekocht zijn uitgesloten van het herroeppingsrecht

Omruilen

Wanneer een product beschadigd is ontvangen graag een foto en het ordernummer sturen naar heleen@medsense.nl. We zullen dat – indien mogelijk- dit product vervangen

Retour adres

Om uw product te retourneren kunt u dit sturen naar:

Medsense drogist

t.a.v retouren – ordernummer ******)

Prinses Christinalaan 8

7437XZ Bathmen

U bent zelf verantwoordelijk voor het verzenden van een retour. Verzendkosten hiervan worden niet vergoed tenzij wij een verkeert product hebben verzonden.

Wanneer u dure producten heeft besteld kunt u overwegen om deze verzekerd retour te sturen .

De verzender is verantwoordelijk voor een verzonden product. We kunnen niet garanderen dat uw retour bij ons wordt ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact op met heleen@medsense.nl